Back-up service

Het maken van een back-up van uw gegevens is belangrijk. Als uw computer of laptop kapot gaat, bent u ervan verzekerd dat uw data bewaard blijft. Dat wist u waarschijnlijk al, maar hoe maakt u een back-up? Met onze back-up service wordt het wel heel eenvoudig. Wij leggen het gemak bij de klant neer, QuicklinQ verzorgt en bewaakt de back-up.

Door middel van een back-up programma kunnen al uw bestanden opgeslagen worden op een externe schijf. Een back-up maken is niet veel meer dan het dubbel bewaren van bestanden die u liever niet kwijt wilt. Denk bijvoorbeeld aan foto’s, muziek of de boekhouding. Met de back-up service van QuicklinQ kunt u er van uitgaan dat uw bestanden veilig zijn. Via een gepland schema controleren wij of de back-up up-to-date blijft en of er zich eventuele complicaties voordoen. Wanneer er tijdens de back-up een fout optreedt, zal er direct een e-mailbericht naar QuicklinQ worden verzonden. Wij bekijken wat het probleem is en nemen, indien nodig, contact met u op om het probleem te bespreken.

Zo blijven uw bestanden veilig en kunt u snel weer verder als er iets gebeurt met uw computer of laptop. Veilig en snel met QuicklinQ.