Startpagina

Sinds 2005 is QuicklinQ bezig met het ontwikkelen van een startpagina met als doel het gebruik van internet makkelijker en efficiënter maken. Dat “makkelijker maken” hebben we inmiddels al aardig onder de knie. Zo blijkt, want onlangs ging de paginateller ver over de 3000 bezoeken per maand en geven de statistieken aan dat we 93% van de gebruikers na hun eerste bezoek weer terug zien.

Een startpagina is de eerste website die uw internetbrowser, zoals Internet Explorer, Chrome en Firefox, laat zien als u deze opstart. De startpagina van QuicklinQ staat vol met snelkoppelingen naar andere websites op het internet. QuicklinQ heeft deze websites uitgezocht op basis van populariteit, functionaliteit en wensen van onze klanten. Stel startpagina.quicklinq.nl in als uw startpagina of geef hem een plekje tussen uw favorieten. U zult snel merken dat u met deze startpagina een handige hulp in huis haalt.

Deze startpagina kunt u vinden door op deze link te klikken: http://startpagina.quicklinq.nl

Het gebruik van deze startpagina is geheel gratis en voor iedereen vrij toegankelijk. Tevens is deze startpagina vrij van reclame en spyware. Beveel hem daarom aan bij uw vrienden of collega’s! Ook onderweg kunt u gebruik maken van de voordelen van onze startpagina. Ga op uw smartphone naar http://m.quicklinq.nl en “tap” naar websites die speciaal voor de smartphone zijn gemaakt.

QR code naar m.quicklinq.nlSlimme smartphone-gebruikers typen niet, maar scannen deze QR-code.
Is de code te klein om in te scannen? Klik dan 1x op de QR-code, dan wordt deze groter.