Over

QuicklinQ computer service helpt u door u te ondersteunen op computergebied. Zowel particulieren als bedrijven (MKB) kunnen gebruik maken van onze uitgebreide computer service. QuicklinQ computer service is opgericht door Benjamin Uittenbogaard op 1 februari 2011. De visie en het doel wat wij toen voor ogen hadden, ziet u nu nog steeds terug in onze service. Ondersteuning, reparaties, ontwerpen van websites en levering van nieuwe apparatuur behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Natuurlijk kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Neem voor uw vraag contact met ons op en wij zullen zo snel mogelijk laten weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Oorsprong
QuicklinQ is van oorsprong een website met handige snelkoppelingen naar andere, doorgaans veel bezochte websites. Deze snelkoppelingen op het internet worden “links” genoemd. Het doel van deze startpagina was om het internetten makkelijker en efficiënter te maken door de gebruiker snel naar de plaats van bestemming te leiden. Met meer dan 3000 bezoeken per maand blijkt wel dat de startpagina als makkelijk en efficiënt wordt gezien! De inmiddels vernieuwde website is er nog steeds en is op deze pagina te vinden onder “Links” -> “Startpagina”.

Bedrijfsgegevens
Onze bedrijfsgegevens vindt u in het menu “Over”. Op deze pagina vindt u onze adresgegevens, net als onze aansluiting bij de Kamer van Koophandel en onze Algemene Voorwaarden. U kunt ook direct naar de bedrijfsgegevens te gaan door op deze link te klikken.