Cloud opslag

Steeds meer mensen en bedrijven werken met, of in de Cloud. Overal kunnen werken en overal bij uw bestanden, foto’s en e-mail kunnen, is steeds vaker een vereiste. Dat is één van de redenen dat het gebruik van de Cloud in de laatste jaren explosief is gestegen. Van een daling in deze stijgende lijn lijkt tot nu toe nog geen sprake.

Ook particulieren maken steeds vaker gebruik van een Cloud-dienst. Bekende voorbeelden zijn Gmail, Hotmail en Dropbox. Heeft u een iPhone of iPad met een iOS besturingssysteem, of een telefoon of tablet met een Google Android besturingssysteem, dan is de kans zeer groot dat u al gebruik maakt van een Cloud-dienst.

QuicklinQ geeft u graag advies over de mogelijkheden die deze dienst te bieden heeft, wat het precies inhoudt en hoe het ook voor u kan werken. Zo zijn voorbeelden e-mail en online opslag, maar ook sommige boekhoudprogramma’s en Hosted Exchange. Wilt u meer weten over wat QuicklinQ u te bieden heeft, of Cloud-producten in het algemeen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@quicklinq.nl.