Glasvezel

Gigasnel internet in de Haarlemmermeer

Videobellen, series of films streamen of online werken: met glasvezelinternet van DELTA Netwerk is alles mogelijk. Snel en stabiel internet is tegenwoordig een must. DELTA Netwerk kan ervoor zorgen dat u in Rijsenhout ook toegang hebt tot een gigasnel glasvezelnetwerk.

Wat is glasvezelinternet?

Huidige internetverbindingen gaan via een coax- of koperaansluiting. Glasvezelinternet gaat via glasvezel. Glasvezel is een draad van glas, zo dun als een haar. Dankzij deze vezel kunnen enorme hoeveelheden data via lichtsignalen verstuurd worden in hele korte tijd en over enorme afstanden. De glasdraad is heel buigzaam en erg sterk. Hierdoor heeft u een stabiele verbinding met veel meer internetsnelheid (Mbps). Ook als u tv streamt via glasvezel is het beeld haarscherp en hapert niet. Een ander groot voordeel is dat de draad ongevoelig is voor slechte weersomstandigheden, zoals bliksem.

Waarom nu overstappen?

Als u nu overstapt, kunt u ervoor zorgen dat er een glasvezelnetwerk in Rijsenhout komt. Als namelijk 20% van de bewoners van de Haarlemmermeer (Aalsmeerderbrug, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Oude Meer en Rijsenhout) vóór 16 maart 2023 voor glasvezel kiest, dan legt DELTA het netwerk aan. Ook betaalt u nu geen aanleg- en aansluitkosten. U bespaart hiermee €650,-! Wacht daarom niet langer en sluit een glasvezelabonnement af.

Samenwerking met Quicklinq

Delta heeft Benjamin Uittenbogaard van Quicklinq uit Rijsenhout gevraagd mee te helpen om glasvezel naar de Haarlemmermeer te halen. Vindt u het lastig om een keuze te maken welke provider of pakket bij u past? Of heeft u hulp nodig om een abonnement af te sluiten? Op woensdagavond 8 maart organiseert DELTA in samenwerking met Quicklinq een inschrijfavond. Kom tussen 17:00 en 21:00 uur langs in de Ontmoetingskerk, Werf 2 in Rijsenhout. Daar krijgt u advies welk glasvezelpakket het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Heeft u al een keuze gemaakt en wilt u zich graag aanmelden? Laat dan uw gegevens achter op het contactformulier van deze website. Wij nemen dan contact met u op om samen met u glasvezel aan te vragen.